Steun ons en help Nederland vooruit

Steven van den Eynde

Commissielid Fysiek Domein / Penningmeester

54 jaar

Merksem (België)

Woonachtig – naar volste tevredenheid – in het soliede en degelijke Huizen sinds 1999, acht ik de tijd rijp om me actief in te laten met de gemeentelijke politiek. Mijn achtergrond (jurist en econoom) kan ik benutten op beleidsdomeinen zoals ABM en wellicht Fysiek domein. Maar ook het uitbouwen van meer cultuur (o.a. Krachtcentrale) binnen onze gemeente lijkt me een mooie uitdaging. Het mag immers best wat spannender en creatiever Huizen. Laten we de luiken verder openen en over onze grenzen (fysiek en mentaal) kijken om samen te werken daar waar we mekaar – praktisch en concreet- kunnen versterken.

Bovendien denk ik binnen mijn netwerk (Oude Dorp / Zuid – Crailo – Bikbergen – Flevo(school) – Tennis – Voetbal) een goede vertegenwoordiger te kunnen zijn van de typische D66-kiezer in de doelgroep: 40-55 jaar / schoolgaande en sportieve kinderen / forens naar Amsterdam – Utrecht / zonder Gooische achtergrond. Ook deze medeburgers moeten het ‘plezant’ vinden in Huizen, net als de trouwe Erfgooiers J.

Maar Huizen is ’groter en ruimer’ dan bovengenoemde wijken. Laten we vooral de andere gebieden (Oostermeent, Strand,…) niet uit het oog verliezen. Daar is nog werk aan de winkel om het samenleven te verbeteren.

Daarom speel ik graag een actieve rol in de fractie.