Steun ons en help Nederland vooruit

Fatima Fitskie-Aajoud

Commissielid Sociaal Domein

46 jaar

Huizen

Mijn motivatie om voor D66 Huizen aan de slag te gaan:

Ik ben van mening dat als je wat wilt veranderen of iets wilt laten ontstaan, dat je dan daar ook zelf aan moet bijdragen. Hoe klein je bijdrage ook is, het kan van betekenis zijn. Ik heb veel ervaring opgedaan in de uitvoering, echt op de werkvloer aan de slag gegaan. Van welzijnswerk tot onderwijs, van coaching tot winkelbranche. Eerst leren hoe iets werkt en dan doen. Door het doen leer je om beter te worden. Je leert op de verschillende niveaus van micro tot macro. En nu wil ik aan de slag op meso niveau. Ik ben een doorzetter en weet hoe ik anderen, en mijzelf, kan motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Ik heb veel gewerkt heb met diverse groepen, waaronder jongeren, vluchtelingen en volwassenen en ben hierdoor bekend met verschillende doelgroepen en hun belevingswereld. Mede door de ervaring met verschillende doelgroepen vind ik het belangrijk om op de hoogte te blijven van maatschappelijke ontwikkelingen.

Naast mijn ruime ervaring in het werkveld heb ik mij de laatste jaren meer ontwikkeld op strategisch niveau en beleid door het vervullen van diverse bestuursfuncties. Deze ervaring wil ik graag inzetten en uitbreiden in de politiek. Ik kan mij goed vinden in de 5 richtingwijzers die D66 hanteert, mede daarom ben ik lid geworden van D66.

Het afgelopen jaar heb ik mogen ervaren hoe gedreven D66 in Huizen is. Dit heeft mijn gevoel om hiervan deel van uit te maken alleen maar versterkt. Ik zou graag mijn ervaring en enthousiasme willen inzetten om, samen met de rest van het D66 team, van Huizen een nog fijnere plek te maken om te wonen, werken en/of te verblijven.

Tot slot komt mijn werkzaamheden de diversiteit van de D66 Huizen en de gemeenteraad ten goede. Ik ben een jonge sterke Nederlandse vrouw van Marokkaanse afkomst. En met mijn ruime ervaring met jeugd, vluchtelingen, welzijn en zorg kan ik een goede aanvulling zijn in de gemeenteraad van Huizen, namens D66 natuurlijk.