Steun ons en help Nederland vooruit

Django Wagenaer

kandidaat raadslid

19 jaar

Huizen

Graag stel ik me eerst aan u voor, mijn naam is Django Wagenaer, ik ben sinds anderhalf jaar lid van D66 en ben voor mijn eerste verjaardag in Huizen komen wonen. Als scholier vertegenwoordig ik in de medezeggenschapsraden van SG Huizermaat en de Gooise Scholenfederatie mijn medeleerlingen.In mijn vrije tijd debatteer ik graag, en ik heb als teamcaptain van het Huizermaat-debatteam succesvol deelgenomen aan meerdere debat competities. Deze ervaring hoop ik in te mogen zetten om bij te dragen aan een progressief, sociaalliberaal D66-geluid in de Huizerse politiek.

Gedurende de campagne voor de Tweede Kamerverkiezing van 2017 ben ik in gesprek gegaan met veel Huizerse kiezers. Ik ontdekte dat het overgrote deel van de kiezers zich kan vinden in een deel van de standpunten van D66. Enkele van deze mensen besloten na een goede dialoog D66 te stemmen.

Ik denk dat grote groepen jongeren, die nu nog geen affiniteit voor de politiek voelen, te enthousiasmeren zijn voor de vooruitstrevende visie van D66, met name op de punten milieu, onderwijs en keuzevrijheid. Ik hoop een rol te kunnen spelen in het aanspreken van deze jongere kiezers.

Vanzelfsprekend ben ik in staat om een functie namens D66 te combineren met mijn toekomstige studie. Ik hoop dat ik met deze motivatie mijn enthousiasme aan u heb kunnen overbrengen.

 

Meer van Django Wagenaer