Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

september
 • 11 september 20.00 uur

  Fractievergadering D66 Huizen – Commissies

  Tijdens de fractievergadering voorafgaand aan de commissievergaderingen komen alle agendapunten voor de commissies aan bod. Leden zijn van harte uitgenodigd de vergaderingen van D66 Huizen bij te wonen.

  Vergaderzaal gemeentehuis Huizen
 • 12 september 20.00 uur

  Commissievergadering Sociaal Domein

  Inwoners van de gemeente Huizen kunnen de vergaderingen van de gemeenteraad van Huizen bijwonen. Informatie en de agenda voor deze vergadering vindt u op de site van de gemeente Huizen.

  Raadzaal gemeentehuis Huizen, Graaf Wichman 10, 1276 KB Huizen
 • 13 september 20.00 uur

  Commissievergadering Fysiek Domein

  Inwoners van Huizen mogen de vergaderingen van de gemeenteraad bijwonen. Meer informatie en de agenda voor deze vergadering kunt u vinden op de site van de gemeente Huizen.

  Raadzaal gemeentehuis Huizen, Graaf Wichman 10, 1276 KB Huizen
 • 14 september 20.00 uur

  Commissievergadering Algemeen, Bestuur & Middelen

  Inwoners van Huizen mogen vergaderingen van de gemeenteraad Huizen bijwonen. Meer informatie hierover kunt u vinden op de site van de gemeente Huizen.

  Raadzaal gemeentehuis Huizen, Graaf Wichman 10, 1276 KB Huizen
 • 25 september 20.00 uur

  Fractievergadering D66 Huizen – Raad

  Tijdens de fractievergadering voorafgaand aan de Raadsvergadering van de gemeenteraad Huizen komen alle punten die behandeld gaan worden in de Raadsvergadering aan bod. De fractieleden van D66 en de ondersteunende fractieleden zijn dan aanwezig even als wethouder Marlous Verbeek (D66). Leden van D66 Huizen zijn van harte uitgenodigd de fractievergaderingen bij te wonen.

  Vergaderzaal gemeentehuis Huizen