Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 1 februari 2017

Gemeente Huizen maakt einde aan plaktraditie.

Gingen vroeger leden en vrijwilligers van de politieke partijen zelf een rondje langs de plakborden om de verkiezingsposters op te hangen, dit jaar hoeven de partijen alleen hun posters af te geven bij het omgevingsloket van de gemeente Huizen. Ambtenaren zorgen voor het benodigde plakwerk. Hiermee is een einde gekomen aan een jarenlange traditie waar het oude plakteam van D66 met weemoed op terugkijkt. Geen ruige ritten over smalle trottoirs meer, geen snelle plak manoeuvres, en geen afsluitend glas wijn bij het laatste bord met een foto op de site en op Facebook.

Daarom hier een bedankje aan alle plakkers uit het verleden! Ron Schaap †, Marlous Verbeek, Bert de la Mar, Paul Lekkerkerker, Bram Schröder, Bas van Geenen en vele anderen.